LOVE THEM =)

Thursday, 2 February 2012

Amely jatuh cinta ? Eh ? :p

Hamagad ! 
Amely jatuh cinta sudah
Mesti malam ni confirm takboleh tido malam punya !
Huish bukan senang k amely nak jatuh cinta ? Sangatlah susah tapi abg kt bwh ni berhasil buat amely jatuh cinta dekat dia ! Bravo !
Tolong semua bawak amely jumpa dia cepat . Tolong .
Emergency case ni . Kalau tak amely tkboleh tido malam ni . Meroyan habis :p

Nak tau sape jejaka malang tu ?
Ops bukan diri dia sendiri yg malang tapi dia agak malang sebab diminati oleh org mcm amely -.-
Hahaha :p Tapi serious adore dia gila gila . Rasa macam nak sepak sepak pun ada !
Nak cubit sampai lebam pun ada sebenarnya . Comel sgt dia ni -.- Urgh haha 
Cepat tengok semua :p Sediakn tisu  k ? Haha 
And tolong bg perhatian semasa minit ke 02:40 ! Part tu korang make sure jgn minum air k ? :)





Amely dah jatuh cinta ni ! Macam mana ni ???? :o 
Haha , jatuh cinta pandangan pertama ! Muahaha :p 
Mami , agak agak dia lepas tak jd menantu mami ? Ke mami nak Muslim Ahmad jgk ? :p



pstt ; aku buat tutorial pun takdak over cm gini ! haha

8 comments:

cik CT said...

lawak gler>>hahah

Amely Afandi said...

@cik CThahaha tau tkpe

Azahari Yassin said...

singgah~, searchng for ehehe ^^

Amely Afandi said...

@Azahari Yassinfor wht ?

Teesaz said...

serius... sengal..ngal ngalll kahkah!

kyoshi_sousuke said...

hello~lawak jgk video tu..
konpius2...hehe

Amely Afandi said...

@kyoshi_sousuketu la pasal ;p

Amely Afandi said...

teesaz , sgt la ok ? :p