LOVE THEM =)

Saturday, 11 February 2012

Red Devils flying with Peteh Ganu Peteh

Terik ni , sape hok fhm fhm ah .
Gane gane pom hok entri kali ni full delek ganu
Mu pahang ke dok ke ikut mu ah :D

Malam ni , malam plg hok beh skali !
Aku nok oyak ke mu , paka jibak jibak pom aku ttp kaki bola
Hok ni mmg aku dopleh nok lari
Dari kecik sapa besor aku mmg kaki bola

Kalu hok dalang family aku , ade 3 puang 3 laki
Hok puang sulung , nombor pak ngang bongsu
Hok laki nombor due , tige ngang lime
Hok kaki bola nye , nombor due , tige , pak ngang lime
Nombor due , tige , lime laki , aku nombor pak
Aku sorng je hok puang anok aboh kaki bola

Kalu hok malaysia ni toksoh tanyela
Memang ganu nye team la aku sokong
Mana ade org lahir negeri tu tp bola sokong negeri lain
Kecuali hok jenis suka hati mok pok ye ade ah =p

Kalu liga luor nung ofcourse lah manchester united .
Ade org hok oyak sape minat man utd mmg loser tahap dop ingt
Konongnye dorng oyak man utd ni dok rok cetong
Oyak mereka mereka lah
Tapi tu semua kita takmboh ambik port sbb kita tahu dalang bola sepak benda gini normal
Sakit hati guane pom mu tahang jelah .

Malang ni !
Malang bukang suir deh . Ingt molek hok tu
Kang ade hok oyak amely dok carok sokmo dalang entri ni haha
Kalu dop pahang takpe tp bace jeh :p
Kok kok esk bangung truh buleh cakap ganu haha

K sambung mula
Malang ni pertembungan antara manchester united dengang liverpool
Kalu hok sape sape hok jenih ikut psl bola mcm aku , mungkin korang tau haritu man utd kaloh dgn liverpool
Hok tu part hok mmg sedih
Lg lg bila dlu membe aku sorng die kuat liverpool aku man utd
Bila man utd kaloh bende biase lah , fans club lain akn ambik peluang untk kutuk sepenoh hati
Dok cukup dengang kutuk dorng boo tapi ni nok oyak ke mu , tu semua sek2 ni kalih doh
Org kate fans man utd over . Kaloh ke menang ke , fans man utd over
Meh nok oyak se agy , kalu dop over bkn fans man utd lah weh

Malang ni plop sek terengganu akn temu dengang msuh ketat
Musuh tradisi ,dop lain dop bukang kelantan
So malam ni pakat rama rama tgk deh pertembungan 2 gergasi pata timur ni :)
Pukul 8 chn801 ! :))

Malang ni kesebelasan utama Terengganu hok mat zan wak tubik mungkin -

Sabi , Mazlizam , Marzuki , Zubir , Shamsul , Reesyafiq (akhirnya setelah tiada dlm 3 perlawanan) , Baiano , Saha , Hadi & Doe .

Sebenornya aku rindu nok tgk Joseph maing . Sunggoh dop nipu .
Tapi maybe mat zan ade percaturang dia diri
Lg lg malang ni temu pulok msuh tradisi ! :))

Guane guane pom hok ni hok best !


Due due gmbor kebah dkt google
Mitok maaf banyok sbb gmbor tganu gmbr sek lame
Mase ni muslim semua tkdop lg + pemain import pom tkdop lg
Tera carik dkt fanpage manaf pun admin dop upload
Tapi guane2 pom ni skdar untuk tepek dkt belog
Hok ori kite tengok malang ni
Kaloh menang adat tanding tp hok penting semngt :)
Meh kita tgk sikit sek ultras terengganu kite :)











psstt ; Liga Super 2012 : 11/2/12 : Kelantan vs TERENGGANU : 8.45 malam : SSMIV

misi mecari sebuah kehormatan , musuh tradisi sejak zaman berzaman lagi , azimat diberi nasihat dipesan , pantang undur sebelum berjuang , doa dan sokongan kami berikan , somoga kejayaan dan kemenangan dicipta malam ini . Insya-Allah . بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ - Ultras Terengganu -






8 comments:

faizlaster said...

kite paham...haha...jahak molek ayat deret ganu teruh..haha...gane2 pon ganu mesti menang..insyaallah...

petehganupeteh!

Amely Afandi said...

@faizlastermsti doh ! insyAllah . Amin :)

AYIE ABAS said...

penyokong bawa mercun tu bahaya laa..kalau nk sokong pun x perlu laa bakar mercun...sbb ada yg dah cederakn?

apa pun mlm ni ayie nk sokong pasukn terengganu laa.. ^__^

Amely Afandi said...

@AYIE ABAStu bkn mercun la ayie . aiyo hehe

AYIE ABAS said...

ada amely...ada penyokong yg bawa mercun lepas tu lempar masuk ke gelanggang terutama bila pasukn yg mereka sokong kalah. hehe

amely blog amely masih kena hack laa..jgn panic.

Amely Afandi said...

@AYIE ABAStp yg dlm gmbr ultras pegang ni bkn mercun lah . dia boleh pegang . dh hbs buang . tau lah . kwn amely semua ni

fazzlim said...

fazz paham..
dok susoh delek ganu...
minat ngat ye orr ke bola..
ganu tetap no1 sokmo kt hati fazz :p

Amely Afandi said...

@fazzlimdok susohla sbb awk org tganu hehe