LOVE THEM =)

Thursday, 2 February 2012

Transformasi !

Happy february girls , guys !
So since the new months was just arrived so amely decided utk tukar all the things in this blog ;p
And atlast , pagi ni baru siap . Menghadap lappy pepagi buta lepas siapkan adik pergi sekolah .
Si Adam skip his sch today as the fever caught him up yesterday & hari ni mcm longlai lg .

Last night ,
Fyi informations guy , i'd changed my blog's url as i got too many complents from the readers that my previous url is too long . Oh well-said guys . But that url's name is too meaningful for me , till today .
I know its too long but i dont please you guys to remember every-singles name in that url =)
But now i'd just changed it & make it shorter .
So i bet i wont get any complents from any readers anymore .
If ada komplen jugak means nak makan penampor leetttew :p
And fo those whom so-called 'silent-readers' out there , sorry cause you guys cant find my belog thru my old url anymore . Muehehe :p

Afta syiok sgt tukar belog ,
tetiba terdetak hati nak bukak Mr.Nuffnang , sekali bukak terus ingt kalau tukar url means kena tukar segala benda yg kita save dlm nuffnang la kn ? Tkdela segala benda tapi yg kena tukarnya url tu la kn ?
Dah tukar satu , lambat lak nuffnang ni nak makan dengan url belog baru amely .
Sedikit menyirap disitu sebenarnya -.- Tapi sabor jeleh .
Sejam lepas tu baru boleh letak ads dekat belog . Sejam ok ? SEJAM !
Dah lah sejam , status glitteri tk dpt lg . Padahal says ke heartbeat ke advertlets ke semua dh buang -.-

Dah tukar url , hati terasa nak tukar segala yg ada dekat sidebar .
See , nampak tak perubahan apa apa dkt sidebar  ? :p
Yg baru baca belog amely mmg tknmpk la kn :)
Tp yg dh lama tu kalau buat buat tk perasan mmg nk kena la kn?

Dah tukar dekat sidebar , tetiba nak tukar header !
Amboi mengada . Ni transformasi melampau nama dia ! Haha .
See header baru , simple but kinda eye-catching isnt it guys ? :p
Siapa nak tempah header dengan amely , bole . Satu header 7000yen . Yen ok ? Bukan RM :p

Dah lepas tukar header , tkde benda dah nak ditukar .
So habiss utk belog berwajah baru . Eh ?
Takdela berwajah sgt . Baru apatah lgi . Lol



See , nampak tak muka puas hati dpt transform belog kepunyaan sendiri ?
Tau buruk ! Diam sudah =/ Tayah nk jujur sgt bole ? :p
Adios ~ 



pstt ; today is ABAH'S birthday . Lai lai wish happy birthday to my abah :p

18 comments:

budak penjara said...

ermm..belok tengok2 ku tengok pic ko yg x cun tu..haha

Phat said...

ptt tok ketua komplen dia x leh masuk blog amely..tukar url rupa nya

AMMAR YASIR said...

Haaaaaaa..nak tanya ni. Apa beza transfomer dengan transformasi

Amely Afandi said...

@budak penjarako jeles hahaha :p

Amely Afandi said...

@Phatoh yeke ? haha smpai nk tagged bagai . afzal2 hehe

Amely Afandi said...

@AMMAR YASIRha'ah en ? apa beza dia eh ? :s haha transformer tu mcm amar kot ? haha ;p

Adam Haiqal said...

like seriously, my first thought when i saw this pic, was Maya Karin! HAHAHA

ok,fain! U r higher than me.XOXO

Amely Afandi said...

@Adam Haiqalhaha hamagad adam ! please dont faints haha . im the one who should faints here :p you're petite and i know that :p

naiemah_ramli said...

ptt la tak blh masuk baru2 ni..huhu..

Amely Afandi said...

@naiemah_ramliha'ah sbb tukar url dh hehe

laskar pelangi said...

comelnyeeee blog dia:)
tuan tanah pun comel:)

Amely Afandi said...

@laskar pelangihehe thanks :)

Balat said...

sambil bw dengar lagu yuna hahahaha
<3

Amely Afandi said...

@Balattau la best en :p

♪ cik katak ♪ said...

yes before this pjg sgt.
pls make it more shorter lol :)

Amely Afandi said...

@♪ cik katak ♪i thought this new one already short lah ;p

aiNa yaZiD said...

patut la ketuat kampung bising...hehehe..rupanya tukar url..=)

Amely Afandi said...

@aiNa yaZiDtu la . bising je dia hehe