LOVE THEM =)

Saturday, 18 February 2012

Mum's Abaya iz sooooo nais !

Assalamualaikum !

Abaya abaya ! Siapa pernah pakai abaya ?
Abaya ni adik beradik jubah lah kot ? =) Huehue :p

Skrg dh trend orang perempuan pakai abaya balik
Lelaki pakai abaya ? Lain macam sangat bunyik tu :p

Last few days , i was google-ing for the latest abaya .
But sekali terjumpa model model yg pakai abaya . *gawk*
Sangat cantik ok ?
Dgn body slim melin + tinggi macam galah = dyingggg ! :3




Haha hamagad :o
Tetiba rasa insecure rising macam apa je !
Look at them w the abaya :')
Sangatla cantik . Lg lg si Hana Tajima ni . Ishhhhhh :|

So tetiba datang idea fr me utk try my mum's abaya :p
Jengjeng jeng !
Nk tgk hasil dia ? -.- Nah -




Agak agak ada gaya mcm MALAYSIA MUSLIMAH NEXT TOP MODEL TAK ? *k perasan*
Such an offense bila amely tgk org lain pakai abaya sgt cantik !
Tapi when it comes to me nampak sgt mcm @#$%^& -.-
Tidak mampu berkata apa apa . Haha
Sangat macam mak orang ! Hahaha


Erk okay ! Can go die act liddis ! Haha
My mami's abaya iz zo nais , zo big but zo comfy :')
Afta this boleh tk dh tknk pakai seluar tp nk pakai long skirt ke , abaya ke , dress ke ?
Huehue :p Dah jatuh cintun sama abaya !

P/s : korang lg prefer abaya / baju kurung ? :)



12 comments:

Saddila said...

cun lettew :)

AYIE ABAS said...

abaya pink tu cantik.

modelnya pun cun. :D

SpidermanHere said...

Baju kurung, sebab abaya menampakkan bentuk badan sebenarnya,

Tyratyra said...

Wahh cantiknya diorang pakai abaya. Awak pun nampak nice bile pakai abaya hehe :)

Well, sy prefer baju kurung :)

Syazwan Che Deraman said...

abuya ;)

Amely Afandi said...

@Saddilamana ada :P

Amely Afandi said...

@AYIE ABASyuppp

Amely Afandi said...

@SpidermanHerebju kurung pun blh nmpk jgk fr me lah

Amely Afandi said...

@Tyratyrahehe thnks :)

Amely Afandi said...

@Syazwan Che Deramanabuya tu apa dah encik pilot :P

reen afny said...

abaya macam jubah sikit kan... lawa jugak ;)

Amely Afandi said...

@reen afnyha'ah en hehe