LOVE THEM =)

Friday, 27 January 2012

Jangan salahkan gigi rabbit !

Kacak luar , kacak dalam , kacak dgr sini .
Kalau saya senyum , awak mesti senyum sekali .
Lol tetiba nak nyanyi bagai . Amely amely . 

K , jadi normal balik .
Siapa suka senyum angkat tangan ! Kalau malas angkat tangan angkat kening ok ?! :D *keningkening*
Mcm amely , amely sgt suka senyum .
Kalau orang tanya hobi , tak main ah jawab melukis , mewarna semua haha
Amely dgn bangga diri , hidung naik atas amely jwb 'senyum'

Senyum kan sedekah . 
Amely takdak duit nak sedekahkah dkt org .
Sedekahkan senyuman bukan dah cukup ke ? ;)
Senyuman kan penawar bg segala penyakit . Chewah ;p

Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,
Yang jadi tk best bila ada gigi rabbit . Muahaha -.-
Kdg kdg bila senyuma org pun tegur 'eh eh gigi rabbit' . Amely dah mcm @#$%^ haha 
Senyum sikit org pun cakap 'comelnya gigi rabbit dia' . Amely pun lagilah mcm @#$%^& haha
Takboleh ke kasi aku senyum dengan tenang ? Ggggrrrrr :p

Kdg kdg ada kawan tanya 'kenapa kau bising + sensitif kalau org sebut psl gigi rabbit?'
Satu lg soalan yg menyirap segala sirap yg ada dlm bada . Urgh
Jawapannya 'sebab gigi aku gigi rabbit!!'
Tak caya ? Tengok -.-







Tapi satu sindrom yang amely tk dpt nak elak iaitu ;
senyum sampai nampak habis gigi even sedar gigi tu gigi rabbit -.-

Sindrom ni mmg tkle lari since dr perut mami amely lg .
Kalau senyum mesti , wajib , nampak gigi ! Kalau senyum tk nmpk gigi maknanya control habis ! -.-
Kdg kdg tengah syiok senyum tetiba teringat yang amely ada aset plg mahal iaitu gigi rabbit trus stop senyum 
Tindakan refleks k ? Trus stop serta merta ! Hahaha .

Kekadang bangga jgk ada gigi rabbit *flipshair* 
Tapi kekadang mcm geram gila dengan gigi rabbit ni
But whtever it is , still bersyukur =)


pstt ; Teringat dgn Irine Nadia . Tp dia cantik . Gigi rabbit dia tu mencantikkn diri dia lg =)

22 comments:

hananhadila97 said...

comellah !! :D

Zira said...

lahh cantik lahh, ni mesti gmbr dlm IC hot kevavoom ni!

Nur Atikah said...

sy angkat kening ni *keningkening* kihkih :D

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@hananhadila97tkla ! :)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Ziradlm IC mcm bdk sesat ;p

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Nur Atikahwah ;p suka senyum ni hehe

sumaiyah mokhtar said...

Manis je muka :)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@sumaiyah mokhtarMaceh sumaiyah . awk pun manis je :)

Eiqa Lyka Vandetta said...

irine nadia dan awak sama2 comel :)

fazzlim said...

cantik la kak amely...
comel nye...

starzieti said...

gigi saye pun gigi rabbit. salu kene ejek ngan adik2. tensen betul. -.-

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Eiqa Lyka Vandettairine lg comel la hehe dia tu super comel :D

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@fazzlimAlhamdulillah hehe . sakai je sebenarnya ;p

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@starzietihaha adik2 saya tk tp abah saya -.-

liyana said...

comel je tengok..

lebih baik gigi rabbit daripada gigi jarang kat depan~ :)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@liyanahehe tau tkpe

♥ Cik Zack's ♥ said...

Gigi rabbit itu comel okay syg :) hehehe

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@♥ Cik Zack's ♥hehe yeke ? :p

FarahNazurah said...

kite pun gigi rabbit jugak. sep sikit! :P

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@FarahNazurahhehe seeepp

S H I T E Q said...

pretty! :D

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@S H I T E Qalhamdulillah . thanks :)