LOVE THEM =)

Wednesday, 18 January 2012

2nd Tutorial By Amely Afandi

Assalamualaikum 

Finally , my 2nd hijab tutorial is published on YouTube !
Bt this time bukan tutorial untuk pakai pashmina or shawl .
This time amely guna tudung bawal . Uuuu balik ke tempat asal :)
Yelah before this , mana ada org pakai pashmina and shawl kn . Bila sampai and wujud je pashmina dgn shawl ni , tudung bawal makin dilupakan .
Maybe certain of you girls tk pernah ada pashmina or shawl then pakai tudung bawal je memanjang . So now you girls dont have to worry sebab tudung bawal pun dah 'up' macam amely . Ew up ke ? Hehe . Tk ke mana nak up up ni bero :) Kan kan ?



Before you girls nk tgk vid ni , make sure you girls tgh tk mkn apa apa atau minum apa apa atau memegang benda benda yg tajam sebab amely takut korang tersedak ataupun terkejut kambing bila tgk amely dlm ni!
Haha sbb amely tgk sendiri pun dah hampir tercekik apatah lg korang ! 
Haha . Sgtlah hodoh . Amboi ayat , humble semacam . Hekhek :p

And plus plus plus minus , sorry kalau dlm ni amely agak failed dgn tudung bawal ni ! Haha sebab amely dah memanjakan diri dgn pashmina so tudung bawal ni merajuk dgn amely .
Mcm ni la jd dia , huru hara sekali cik kiah senah bedah oi . Apa pun tk boleh ! Haha .
Tapi atleast boleh jgkla membantu korang kan ? Blush* :p

Sebarang kesulitan amatlah dikesali .
Kalau rasa nk kutuk kutuk pipi ke apa ke , tolongla kutuk guna bahasa sarcasm . 
So amely boleh bangga even tau sebenarnya diri dikutuk dalam bahasa yg halus !
Bkn tk boleh terima hakikat tp tk snggup nk dgr hakikat yg sebenar ._. Uwaa haha .

Take a look k girls ? Cheers ! x


pstt ; kn best kalau saya secantik FS tk pun FL :)




1 comment:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

ini pun dah cantik dah. hehe.
okey jugak tu sesekali boleh tukar pakai tudung bawal pulak kan. hehe. ^^