LOVE THEM =)

Sunday, 29 January 2012

Kuliah Maghrib Perdana bersama UAI

Alhamdulillah ,
Kuliah maghrib perdana bersama Ustaz Azhar Idrus baru selesai :)
Such a great talk from Ustaz .
And yes , Ustaz seorang penceramah yg sgt amely hormati
He such an idol for me :)

Hari ni kuliah diadakan di Masjid Sultan Salahuddian Abdul Aziz Shah , Selangor
Seramai 30ribu membanjiri masjid dan 34 ribu menonton secara online
Credits to Oh Islam :)
So total yg mendengar ceramah Ustaz Azhar mlm ni adalah 64 ribu org :)


Apa apa pun , thanks Ustaz for the talk tonight 
As usual , its a very great one ! =)

Saya suka bila ustaz kata - Org terengganu ni bisa sikit :p 
Bangga k ? :p


pstt ; Nk suami mcm Ustaz Azhar Idrus bole ? =)

10 comments:

Lea Isnawi said...

kan kan nak mcm ostad tu gak

Nurul Iman Rosman said...

ustaz terbaik lah! :D

fazzlim said...

hehehhe...eh amely ni org terengganu ke???
fazz pn org terengganu :p

Cik Eiyra said...

assalamualaikum,

saya nak tanya, sudi tak jadi sponsor utk Giveaway saya nnt ? saya akan letak syarat dgn memastikan peserta semua like page awak . kalau ada syarat tambahan, awak inform lah eh . harap akak sudi. GA saya akan dimulakan pada 1/3/12 ini . thanks.. cikeiyra@yahoo.com ni link blog saya rasacintasaya.blogspot.com

cikwahidaidris said...

ustaz azhar idrus memang best !

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Lea Isnawitau tkpe hehe

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Nurul Iman Rosmansgt terbaik ! :D

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@fazzlimeheh seep sikitt

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Cik EiyrainsyAllah

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@cikwahidaidristau tkpe kn ? :D