LOVE THEM =)

Sunday, 22 January 2012

CNY Part 1

Hey guys ! Ssup ?
2 days away to Kuantan was already enough to make me missed my blog .
I went to Kuantan w le siblings . As my parents went to KL for my mum cousin's wed so me and adik adik kena tinggal kt Kuantan T_T Sedih kot .

So sampai kuantan , luckily cousin aku ni jenis melayan . Kalau tk mati kebosanan lah aku duduk sana !
So 1st day aku kat sana , ptg tu aku diheret ke satu pantai ni .
Aku tktaula apa nama pantai ni . So nk tknk aku panggl pantai beserah jelah sbb dia dkt beserah , kuantan .
Bukan berserah ok ? Haha . Ini beserah bkn pasrah . Lol

Disebabkan aku kena heret ke pantai ni so aku tktau apa jd dgn Nada Cinta time jumaat hari tu -.- Menangis tak berlagu pilu okay ?

So ni ada sikit gmbr yang aku boleh share dgn korang yg aku snap guna Nikon D5000 . Bukan nak show off ye tp sekadar nk korang take note ni ;p Ops ! Hehe

Langkah kanan kot time pergi ni adalah satu tokang gedebak besar . Tokang tu dah tersadai dlm 2 hari sbb pecah . Bila aku lalu je tepi tokang tu tetiba bunyik mcm monster nak beranak ! Maybe sbb kena hempasan ombak . Pergh ayat aku -.- So can die one lah . Haha .

Tmpt ni mmg sgt mcm mendayu . Mendayu ke istilah dia ? Aku pun tktahu . Tapi kalau aku duduk sini dgn Muslim Ahmad , pasang lagu Ombak Rindu . Konpem sebijik sebuntat mcm Maya Karin && Aaron Aziz :p Jgn jelous ! Hehe

Tp pantai ni quite scary la . Tgk gmbr last sekali . Agak agak ada tk mcm cerita hantu punya scene ? Lol .
Bt whtever it is , bucketloads of thnks to my cousin sbb susah payah heret aku ke sini sampai aku tk boleh tgk Nada Cinta -.- Tensi jah ! :p

HAPPY CNY GUYS !

























2 comments:

yad'z said...

best nye jenjalan.. especially pantai.. suke sangattttt... ^^

Cik Eiyra said...

hai saya datang singgah sini dan meninggalkan link

http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/01/mencari-sponsor.html