LOVE THEM =)

Saturday, 28 January 2012

Dont you think that I'm awesome like Astro ?

Lol , tajuk entri mengundang . Yes i know .
But bertendang semua k ? Jangan gelabah , rileks rileks hehe .
Last few days , Cik Epal dtg jenguk belog sakai amely .
Mlm tu tkboleh tido . Tido pun sampai mimpi mimpi amely dgn cik epal berdating dkt taman bunga sambil makan epal :p
Haaa , lihatlah betapa obsesnya ! Haha :p

Hari ni , cerita lain pulak . Bukan CE tp kawan CE :)
Ada hurup 'E' jgk kat belakang iaitu AE :D
Sape AE ?
AE adalah Annas Easkey :) Photographer muda yg hebat tu .
Gambar dia semua tayah tanyala . Super power k ?
Amely respect Annas . Serious . Sgt adore annas punya arts :)

Okay , Annas is Annas . No one can be totally like him right ?
Annas for me is like 1 dalam 1000 . Semua org mcmtu .
Amely , kau , dia , dia , hang , mu , kawe , deme , semua 1 dalam 1000 :)
Tapi apa sebenarnya kisah pasal Annas ni ?
Haa tengah sedap kusyuk lg fokus amely onl fesbuk tetiba ada satu poke ni masuk .
Korang tau poke ?
Poke atau dalam bahasa melayunya 'cuit' . Haha cuit sana sini :p
Yes poke dalam fesbuk leww . Amely pun tk smpat nk tgk sape poke tu
Amely pun bukak bahagian poke , sekali praangggggggggg !


Amely terdiam sejenak....................................
Amely pun bermonolog dalaman sorng sorang - adakah aku bermimpi di pagi buta hari ? :s

Tapi amely diam tau , cuak punya pasal sampai lupa nak balas poke .
Tetiba ada friend request masuk . Amely pun bukak , sekali lagi praaaangggggggggggggg !




K , amely bermonolog dalaman lagi , 'annas easkey add aku?' *tenyeh mata dengan calculator*
Amely pun dengan muka tak malu , senyum lebar sampai ke telinga , hilang semua wrinkles y'know ? ;p
Amely pun approve la Annas !
Tengah syiok tulis kt timeline annas say thanks , nmpk la notifications masuk Annas wall amely . 
Amely pun bukakla notifications tu , sekali sekali lagi praangggggggggggg !!!


Dupdapdupdapdupdap*
Annas mntk numb amely , hikhik . Number amely , hikhik . K sounds so gedik -.-' I know .
Ehem , let be serious amely .
Tapi amely suka . Lol .
Mula berfikiran dalam otak , ligat ligat fikir , kenapa AE mntk numb aku ?
Nak suruh aku jd model dia kah ? Muahahaha *gelak tak ikhlas sambil pandang kiri kanan*
Ke annas nak belanja aku makan ? Or nak ajar aku guna kamera . Nikon aku berhabuk kt dlm bilik -.-
Macam macam persoalan yg berada di minda . Chewahh :p

Tapi sebenarnya , 
korang jangan salah faham . Nanti ada je admire annas masuk hospital lepas dpt tau psl ni ;p
Sebenarnya amely baru calonkan annas untuk Social Media Awards 2012 untuk kategori Best Photography Blog .
Amely just rasa Annas punya arts is so worth to win any awards . Besides dpt sedikit appriciation from the publics , arts annas pun insyAllah mungkin dikenali lebih lebih ramai lg :)


So guys , dont forget to vote this cool-est young photographer ever in Malaysia 
Annas Easkey for Best Photography Blog category :)
His arts are absolutely awesome to le mex ! I can bet that you guys would like his arts too :)
Still cannot believe that all his arts so awesome ?! Jap aku tunjuk bukti


Ni Hanis Zalikha k ? Tipu kalau tk kenal :) She's so adorable and pretty to le max .


This ! Diana Danielle ! Gorgyy girl ever ;) Winks*

Hebat lagi awesome right ? Annas so hebats . Hebats like me ! :p
So , jom undi Annas k ? Adios !

Psst ; geng2 GBS kesayangan wa ramai gilak masuk SMA 2012 ! Harap semua menang !














4 comments:

fakhri khairi said...

wah... lepas ni adelah yg jadi model baru annas easkay ni~

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@fakhri khairihaha tinggi sgt harapan tu ;p

Myza Raihan ♥ said...

wah,untunglah akak.. dah ramai friend dia.

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Myza Raihan ♥:)