LOVE THEM =)

Thursday, 26 January 2012

Oh Cik Epal , kaulah epal dihatiku =)

Burrrrpp ! Ops alhamdulillah .
Ambik kau . Amely dah dapat telan prosperity burger dgn ayam Mcd , Huga huga !
Terasa dunia ini amely yg punya !
Dpt pulak kebas duit mami beli topup -_-
Sadis kan dgr . Amboi ada hati nak bercinta dgn Muslim Ahmad amely ni
Tapi topup kebas duit mami jgk ! Muahaha *gelakjahat*

Sampai sampai rumah , bukak laptop sign in belog , tuwiter , fesbuk && sekaip !
Kemain tamak lagi en ? Biasaleww , orang celik IT . *flipshair* :p Celik la sgt .
Bukak bukak belog , ada comments .
Sekali terpandang satu comment ni ;


Haaa nampak nama sape tu ? *gulp*
Cik EPAL okay ?! Adakah epal merah ? Hijau ? Kuning ! 
Ohh tidakkk *geleng lajulaju*
Dgn muka yang berkerut kerut , tangan shake shake mcm coconut shake amely pun bukak tuan punya belog yang bernama Cik EPAL ni .
Adakah dia orang yg sdg bermain dihatiku ?
Takkanla top blogger Malaysia nk dtg terjah blog sakai cincai aku ni ? Lolled . 
Dengan penuh berdebar mcm tengok cerita Ju-On aku pun tekan !
Pangggg !


Tuuu dia ! Sekali keluar page ni ! Takdak sape dah yg ada header epal turun nak tu .
Si epal hijau yang comel ! Kusss semangat . *exhaled inhaled*
Cik Epal blogger letop hot pung pang terjah belog aku , siap comment dkt entri ni .

Bg korang amely ni mcm , 

ek eleh amely ni kecoh ah .

ek eleh amely . Nak show off leteeww

ek eleh amely ni , bajet dia pun hot lettewww

ek eleh amely ni , nk tumpang populariti cik epal leetteeww 

Haa betapa byk ek eleh yg akn keluar .
Tp korang tktau betapa excited nya aku bila one of top blog yg aku adore comment blog aku .
Lg lg cik epal ni ! Urgh mmg mlm ni aku tidoq lena la nak habaq mai kt hang :p Huehue

Btw guys ,
Jangan lupa vote belog cik epal aku wahh cik epal aku ok ? Haha :p 
K , semula semula . Ni tiru gaya Lisa Surihani k ?

Ehem ehem . Test suara test test . K guys , jangan lupa vote blog Cik Epal untuk Social Media Awards 2012 



Kidnap dr fanpage
Cik Epal :p

Vote for Cik Epal && the rest guys !! :)



psst ; Cik Epal dah terjah . FL bila pulak ? Chewah angan angan :p




19 comments:

Zira said...

untung lahh, kita extra jealous okay! :\

Phat said...

untung lah..(harap2 komen ni dapat penghargaan mcm cik epal ) tp phat x femes pun :malu

محمد شهريل القنيطري said...

hehe..tahniah lah..

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Zirahahah padan muka :p

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Phatphat pun pemes what ? :p

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@محمد شهريل القنيطريhehe :)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@محمد شهريل القنيطريhehe :)

Saddila said...

phewittt !!! *nak sgt cik amely singgah blog dila pulak . kahkahkah

Azzah said...

wah..tahniah2

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Saddilahahaha siot ah dila

Eiqa Lyka Vandetta said...

woah ! bestnyer...

hafiz hafizol said...

untunglah untunglah untunglah untunglahh untunglah.. okbaiii..

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@Eiqa Lyka Vandettahehe

AMELY ATHIYA AFANDI said...
This comment has been removed by the author.
AMELY ATHIYA AFANDI said...

@hafiz hafizoljeles jeles kbai

AMALINA YA'AKUB said...

hahhaa.. nk selalu sembang dgn CE kacau ja dia dkat twitter sure dia layan.. CE yang mesra alam tahap tak hinggat ekekeke..

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@AMALINA YA'AKUBkan ? :D

starzieti said...

Bestnye die, cik epal komen. :D

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@starzietihehe rezeki