LOVE THEM =)

Monday, 23 January 2012

CNY Part 2

Okay ini sambungan untuk CNY PART 1 :)

Afta had a very great day at Pantai Beserah , esoknya me and le family went to Sungai Lembing , which is one of the top river in Pahang . We went there on 3.40 pm and it took about 40 mntes to arrive there . So on 4pm smthg baru sampai . Such a bored journey i can tell ya -_- Hehe

Sampai je sini , tk berapa nak ramai org . Maybe sbb org semua chow pergi kl ke singapore ke . Lol . Sbb cuti en :) Sgtla suka sbb tkdak org . Sbbnya kita boleh buat sungai itu seperti kita yg punya ! Haha *gelakjahat*


Ni la sungai lembing . Takdak lembing pun ?! Menipu !!! Tk suka ! >;(


Ni adik aku , Adam . Abg handsome . Muahaha *gelaktakikhlas* 


Haa ni antara yang datang ke sungai lembing ni . Walaupun tkde lembing -.- Ish marah ni marah ni . Yg gmbr sebelah kiri tu , pakcik pakcik dan abg abg handsome yg ada :p Part plg best dorang bg ktorg rambutan ok ? Jgn jeles :p They all baru balik dr kebun and part plg best bila rambutan dorang sgtla semanis aku ! :D


Yang kiri tu adik aku plg cinonet . Alyaa . Amboi , tu tgh mengelamun sampai ke mana ? -_- Hahaha yang kanan tu budak budak mana enth tp suka tgk dorang mandi . Syioks smcm ! :D


Haa tu dia rambutan yang di kasi oleh pakcik pakcik tu td . Dan setelah di perah akhirnya rambutan tersebut menjadi air laici ! Okay tipu besar ! Hahaha :p


Haa ini dia cousin aku yg dok rajin layan aku adik beradik :D Mama kepada sorang anak yg sgtla buas dan kusss semangat !! :P


Ini kakak saya . Lelong dia single available lg ;) Umr ? Biarlah rahsia . Lol . Dia ni hantu BB . 24/7 dgn belekberi dia je :/ Untungla ada belekberi . Lol


Wuuu so naisss right ? ;) Sakit woo kaki kena batu batu ni :/ Aku mandi pakai selipar ok ? Haha gila lame .


Haha tengah best cousin aku ni kuak lentang lenting ala ala daniel bego , tetiba dia jumpa CD Saleem . Haha sape busuk hati sgt buang cd saleem ke sungai lembing yg tipu padahal takdak lembing ni ? Putus cinta ke ? Lol . Dah lah laki cousin aku ni kawan baik Saleem . Lg la lawak ! Haha


Tu dia . Kegirangan kami bermandi manda ! Sblm ni hujan sgtla lebat ok ? Dan arus sungai menjadi sederas derasnya :D Ayat dia haha . Yg gmbr sebelah kanan tu aku tktau la sape tk suka dorng dtg sbb bising gila -.- Mcm tk pernah mandi sungai ! Haha kejam en :p


Itu dia wina . Kuss smngat ! She is 5 y/0 but her weight is already 20kg smthg . Omg :s Sgtla berat ok ? Dia suka duduk ats perut aku and lompat lompat . Urghhhhh


Gmbr ni tk bermotif tp aku nak tnjuk jgk ! Haha byknyaaa batuuu -.-' Hahah

So anyone yang rasa nak mandi sambil carik lembing boleh datang ke sungai lembing . Airnya sejuk sampai bole mnggigil ! Tk caya ? Try la mandi ! Sjuk sgtsgt :s Kalau boleh rasa mcm dh tknk bngun bila menyelam . Sejuk sampai boleh terkencing dlm sungai ! *pandangkiripandangkanan* . Ssshhh :p Hahahaha

pstt ; kencing dalam kolam tu benda biasa masa zaman kanak kanan haha 













3 comments:

ascil.punye.lah said...

patutnya sg lembing ditukar nama jadi sg saleem.sebab nya lembing takde,cd saleem yg ada.

ok.cadangan diterima.

Cik Yatt said...

wah best gile pi mndi sungai..huhu.nk pi..

deardearyhaty.blogspot.com said...

loo..sonoknye mandi mnde..hee:)