LOVE THEM =)

Monday, 19 December 2011

Amely's Creppy Talks

Bismillahirahmanirahim . As Salam

Hi guys . New day . Its 2.46am in the morning and today is 19th Dec 2011 . Hows your day guys ? Hello ?
Anyone there ?
For sure nope , its 2.46am already lah amely .

Hi guys ! Im Amely and i cant sleep due to the night sickness . Dush* Night sickness ? Act i cant remember what is the actual terms for night sickness . Apa itu apa itu , ammonia ? Helly noh . Ammonia bukan yang dalam sub chemistry tu kah ? Aiyoh -.-'

By the way , for those 'ulat buku' outta there lai lai lai read this post . Because im going to talk about many things in this post . Biasalah short term memory ni waktu waktu pepagi buta ni baru dia ada idea apa dia nak cakap cakap . Tepukdahi*


Ohyeah ! Man U won the match last night ! Full time - QPR 0 && Manchester United 2
Ohhh big claps for Man Utd ! Proud* :)

Lil bit information about Man Utd's last night game ;
Rooney heads United into the lead at Loftus Road . 52 seconds on the clock ! Oh yeah man .
And big claps to QPR too . Great defending from them .
And De Gea did a very good job 
&&
Micheal Carrick slots United's second goal and i was like yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh thats my boy ! Lol
A very wonderful goal .
Congrats Red Devils :) I love ya guys !

But still lil bit upset too . Man City againts Arsenal . Seriously , everyone , i mean Man Utd's fans , was hoping for Arsenal to do something during the match so then Man Utd can lead the EPL but unfortunately Man City won the match . But its okay guys , they are just a few points ahead . Few points ? :o Yolah tu -.-'

Okay done about football bagai .
Next topic , Fatin Liyana !


Yesterday , for the whole day , i just sat infront of lappy and berblog-walking . 
One things that i realized - Evelibodi is talking about Fatin Liyana ! 

Why why why ?
Why Fatin Liyana ? 
Why not me ? Oh why why .

Ekekek . Okay , one thing that i can admit is - Fatin Liyana is super pretty girl . Yes she is .
Look at her . Tk kira mcm mana dia buat muka , mesti cantik . Jelousy* :p
Can i be like herrr ? Tak pun Fatin Suhana ke ? :p

Btw , Google Malaysia had just released their Malaysia's Top Searches 2011 and and and FL was enlisted . So million congrats to the Pretty FL ! :) Kalah si blogger Hanis Zalikha woo . 


Fastest Rising People wo and FL number 6 . Jangan tak caya la weh . Caya lah FL ! :)
The best part is , JB pun kalah ! Mesti tensi je mana mana belieberssssss tu . 
Btw , mana Amely Afandi nya ? :P 
Tahun bila entah baru boleh wujud nama Amely Afandi dekat sini . Haha berjanggut nak tunggu .

Congrats again to Fatin Liyana Asri :)

Next ! 
Its about Nisa Kay punya end-year giveaway secara besar besaran tu .
Nisa Kay dah pun keluarkan senarai peserta give-away tu dan dan 
nama saya adalah yang ke !


719 bro ! Bukan 71 . Bukan 19 . Tapi 719 . 
Hambek kau . Punyala ramai yang nak menang hadiah termasuklah saya :P
So bila dah tengok macam ramai nya join . So macam alah boleh menang ke tk ?

Bt whtever it is , menang ke kalah ke adat lah kn .
Plg penting mencuba :)
Semua peserta segmen Nisa Kay ada 779 orang kesemuanya . Ramai kan ? 
So siapa yang join segmen ni boleh cek nama dia ada ke tak dekat sini 




Last one !
AMELY AFANDI IS A GAY ????
Whatttaa ? Who said im a gay ! Hello im straight okay plus im a girl .
So then how come i can be gay ?? 


Oh-Em-Geesss
Act , for me this is no laughing matter guys .
How the heck tiba tiba boleh wujud perkataan amely afandi gay
Haha if dekat keywords tu tulis like lesbian ke can go lagi lah kn ?
But gay ?
Sape punya kerja ni ? Hahaha . This is hilarious guys .
Takle bla . 

Gay pun gay lah . Janji saya bukan gay ! Hahahahahahaha .



Senyum kan juga sedekah :P Sedekah untuk org yang kata saya gay maybe ?
Lol . 
Tengok muka saya tu !
Suci , baik punya haha macam mana lah boleh jadi gay ?
Saya dah bertunang okay dengan pemain bola sepak malaysia , Muslim Ahmad :P
Hahaha so , please guys . Im not a gay ! Hahahaha

Okay , i shud stop here before something unexpected things happen .
Haha . Bui


Till then 
Assalamualaikum


psst ; im missing someone who used to call me 'jaan' 



3 comments:

starzieti said...

follow awk balik. :)

El-Janna said...

oishh byk cerita^^ gay?? lngsung tak patut.. cantik gini gay??

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@El-Jannahehe dh org kata gay nk buat cm mane hehe