LOVE THEM =)

Friday, 2 December 2011

Alhamdulillah . Saya sungguh bertuah !

Assalamualaikum para readers yang disayangi , dihormati !
Its about  2109pm and sape tk mandi lg , raise your hand up ! :P
For sure im not of you guys la yg belum mandi tu :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Malam ni bersamaan dgn 2 hb Disember , hari kedua untuk bulan baru saya sudah mendapat satu nasib yang baik . Alhamdulillah :) I just won a contest guys ! Tkdelah menang tapi menang pun sebab lucky draw . Saya join contest from Miss Dieyana and and menang ! Alhamdulillah . Btw thanks alot to Miss Dieyana =) 
Sape tak caye amely menang ? Mana mana ? Meh nak hempuk dengan bantal busuk sikit ! Mesti konpom pengsan 10 hari tak bangun hahaha . Ni bukti dia =p


Haa see see :P Nampak tak ? Cehh amely show off sungguh :P Hehe hadiah dia belum sampai but i just email miss dieyana number saya , alamat and other information which is needed . Hadiah dia apa ? Jeng jeng jeng . Tengok bawah :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Amboi penat korang scroll ! Haha sorry saya just too hyper tonight :P Weee . Hadiah dia yang ni ;


Tak nampak lg ? Pandai pandailah heret gambar ni ke new tab :P

See apa miss dieyana tulis - 
SEORANG PEMENANG BY LUCKY DRAM : 1 HELAI SHAWL & PUFF BLOUSE 

Wee saya dpt blouse dgn shawl tu :) Thanks again miss dieyana ! Kiss&Hugs* 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Till then 
Assalamualaikum



psst ; nampaknya bulan baru ni
bermula dgn agak baik .
setiap yang berlaku 
ada kebaikannya kn ?
hehe =)


3 comments:

Mohd Zakwan said...

Tahniah nye Amely !!
zakwan pun alhamdulillah pernah menang 2 kali giveaway yang melibatkan lucky draw..hehe..dah dapat hadiah tu , tgkp gmbr byk2 n then post kat blog XD
Blog Mohd Zakwan :)

Jinwei said...

Wow! ;D SO LUCKY!!!
Feel free to go to my BLOG

Myza Sam said...

wah tahniah . untung la :) dapat hadiah besh !