LOVE THEM =)

Monday, 5 December 2011

Cikgu disiplin paling he-he-bats jadi cair !

Assalamualaikum semua 
Hiiiii and happy monday . Wee . Kejap je kn . Pejam celik pejam celik dah hari Isnin
Isnin ? Means ? NADA CINTA !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Btw today im going to introduce to you guys sorang cikgu disiplin yg sgt hebat .
Dia masih muda . Bergetah gitu :P Weee . Haha
Dia lah cikgu disiplin paling hebat sebab dia lah satu satunya cikgu disiplin
yang membiarkan murid muridnya membuat apa saja yg mereka mau
like smoking ke , fly dr skolah ke and whtsoever lah
dgn syarat jgn sampai kantoi dgn ckgu disiplin ni . Kalau terkantoi hukuman dia nyanyi lagu
twinkle-twinkle little star 10 kali depan perhimpunan sambil buat gaya .
Hahaha . Nak tengok muka cikgu disiplin tu ? There you go !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Huahuahua :P Amacam ? Eeeww geli pulak aku tengok cikgu disiplin ni
Sebab tu saya cakap cikgu disiplin ni plg hebat sbb dia pun gila webcam ! Hahaha
Btw cikgu disiplin ni pun boleh dikira sebagai hotsetup !
Bukan hotsetup tp hotSENTAP mak ! 
Knp? Sbb fb cikgu disiplin ni bru di-add oleh seorang pengacara muda astro ria yang
kacak bukan main . Haihhh . Tk caya ? Tengok ni


Phewitt :P Hahaha . Takle bla kn cikgu disiplin ni ?
Kenal tk sape Alif Hadi ?
Alah pengacara program 24-7 dekat astro ria tu . Inilah orangnya . Nk tgk gmbr dia ?
Eh boleh 


Tadaaa ! Tu lah Alif Hadi ! Handsome kn ? :P
Tapi bukan sebelah kanan tu -.- Sebelah kanan tu Usop Wilcha ! :P Hahaha
Yg sebelah kiri tu lah yg add cikgu disiplin ni smpai cikgu disiplin ni meroyan
Habis patah semua rotan digigitnya cikgu disiplin ni sbb meroyan
lepas dpt friend request dr Alif Hadi . Hahah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tapi cikgu disiplin berfikir secara pro lah kn . Tu mybe one of the way Alif Hadi
nk memperkenalkn diri dia kepada publics yg dia tu pendatang baru datang dunia hiburan seni
tanah air kita . So goodluck untk Alif Hadi . 
Btw Alif , Thanks for the add :P Weeeeeeeeeee . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Motif buat post ni ?

1 - Sebab nak tnjuk dia ada gmbr bru :P
2 - Sebab nak tnjuk Alif Hadi add dia . Tu pun nak kecoh . Pui !

Okay , bersurai semua :P



3 comments:

AMELY ATHIYA AFANDI said...

..

Lexys Xeslly said...

wahh . untong lah . memang handsome taw dia tuh :)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

hehe untunglah sangat kan?