LOVE THEM =)

Friday, 16 December 2011

Homemade macarons - So yummy !

Bismillahirahmanirahim . As Salam

Okay , this is the 4th post from me for today hehe . I told ya before , saya dah addicted sangat dengan blog . Kalau boleh 24/7 mau onl blog hehe . But blog bkn mcm facebook so kena kawal sikit nafsu untuk sentiasa ber-blogging ni .

Btw , petang tadi saya + mummy + adik adik buat projekkk mega . Huahua ! Projek macarons ! Fuyoh . Sdp ok ? Sgt sdp . Dr membazir apa semua baik buat sendiri . Lg sdap :)  Macarons ni filling dia nutella . Mmg meletop la kn ? Manis tu memang tp kalau dah makan macarons ni tkkn nak minum coke pulak kn ? Mak ai . Diabetes la jawabnya hehe . Tak caya saya buat macarons ? Ha tgk ni :p




See see , percaya tak ? Haa sdp sangat ! Lepas ni korang try la buat :) Tak rugi kot buat . Sbb lps tu maybe boleh buat business , jana duit . Wee ~ 


Psstt ; msti tunang saya bangga dgn saya sbb saya dah pandai buat macarons . sape tunang saya ? Lah muslim ahmad tu ! :P

3 comments:

yasmin iskendar said...

thansx for sharing :)
first time jumpa resipi ni :)

alfi kasran said...

ok tengok terus rasa nak.masalahnye sekarang pukul 1 pagi..haha

AMEI said...

http://cicimei2.blogspot.com/