LOVE THEM =)

Monday, 12 December 2011

Congrats To Maria Elena The Greek Helen !

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum wbt semua . Happy Monday ! This post act is specially for a very adorable girl for me . Even dia sangat suka buat muka peliks like gila peliks but the peliks-faced yang buat dia comel ! Seriously :) She's pretty . Either with make-up or none make-up on her face , she still looks sweet . Tip top ! Guess who is that girl ?


I just viewed all of Maria Elena's engagement photos . Sangat awesome ! Mcm vintage bt bit like modern style pun ada . Simple but nice :) 

Maria Elena sangat berseri time Majlis Pertunangan dia . Sangat manis ! Alahai . Org dh manis , cantik , pakaila apa pun tempat nampak cantik . Btw , credits to Blog Miss Maria Elena ;)


Cantik kan ? Manis je ! Baju ni Miss Elena cakap baju mak dia . Woah ni smthg yg unique . Bkn semua org dpt idea untk buat ni semua ! :) Jom tengok gambar gambar lain :)












Simple kn ? Bt still nice =) Suka sangat ! Maria dah buat amely tak sabar nak ber-ehem ehem ! Haha hambois . Baru 17 , baru lps SPM , topup pun kdg kdg mami sponsor , ada hati nak ber-ehem ehem :p
So to Maria , congrats pretty ! Semoga pertunangn korang akan terus membawa korang ke jinjang pelamin :)


Special wish tu untuk Cik Pelik yang Cantik Menawan !


1 comment:

soleheen said...

dia memang sangat lawa n kaya T-T untung laki tuu

entri baru di soleheen.com "Samsung Glaxy Series bawah RM1000 mana patut pilih?"