LOVE THEM =)

Friday, 9 December 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum semua . Salam jumaat guys . Kepada kaum Adam , sudahkah anda menunaikn tanggungjawab anda pada hari ini ? Jika ya , alhamdulillah :) Jika tak , ha faham-faham sendiri lah ye abg abg :p

By the way guys , just now saya ber-blogwalking around the blog's world then saya macam pelik sbb these few days orang duk promote pasal Nisa Kay . At 1st saya macam oh segmen biasa kot . But just now tergerak hati nak bukak then bila dah bukak tu saya macam


I am so suprised ! Yesss ! This is my 1st time tengok ada giveaway yang hebat gilaks . Ternganga* Mmg btl btl ultimate year end giveaway lah ! . Then i decide untuk join , manala tahu kot kot ada rezeki . Even saya dah terbaca dalam page Cik Nisa Kay ni yang peserta skrg dh seramai 500 org ! 


Ramai , sangat ramai ! :D Tapi takpe , saya still nak try . Kot kot langkah kanan ke alhamdulillah kan . Kalau tkde so maknanya tkde rezeki lah tu :) So skrg -


Click on the banner to follow this awesome giveaway okay guys ? :)








Done ! Senang je kan nak ikut giveaway miss Nisa Kay ni . So cpt guys girls , semua boleh join contest ni ! Banyak sangat hadiah untuk dimenangi and semuanya mcm wow superb ! =)  So sape nak join cepat cepat okay ? Mana la tau kot kot ada rezeki korang :) Hehe . Jangan lupa promote giveaway miss nisa kay ni tau ! :)

Till Then ,
Assalamualaikum

6 comments:

yana lyana said...

Good luck, awak!
:)

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@yana lyanahehe thnkyouuuuu

Cik Asfz said...

good luck!! :)

Cik Anis said...

gud luck juga blogmate ;D

umie naziera said...

baru smpat balas kunjungan awak..semoga berjaya!! :) nice to meet u

Miraro said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;) I FOLLOW YOU.