LOVE THEM =)

Saturday, 17 December 2011

Facebook bertukar wajah ke Timeline . Worth or Worst ?

Bismillahirahmanirahim . As Salam

Facebook ? Sape tkde facebook ? Tipulah kalau tkde facebook . Even artis pun ada facebook . Tapi ramai jugak dekat facebook dari nobody jd somebody . Bukan artis tp retis . Retis lah sangat kan ?

Btw ,
Siapa dah tukar facebook dia punya wajah ke timeline ? Whataheck is timeline ? Ala macam maisepace tu lah . Layout gitu gini sampai boleh sakitkan mata , kepala apa semua . Tapi facebook ni lagi style lah :)

Last night , saya punyala gatai tangan nak try timeline ni . Bila dah transform kedua dua account saya so jadilah mcm ni -



Hebat tak ? Sikitlah . Tapi bila tukar ke timeline , ya Allah , jadi pening sgt -.-' Sebab taktau mana satu older post , mana satu latest post . So sape sape yg baru nak tukar ke timeline tu fikir fikir banyak kali ok ? Sebab dah sekali tukar ke timeline , dah tkle tukar ke layout lama . Boleh tapi kena godek youtube untuk tengok tutorial mcm mana nak balik ke layout lama . 

Tapi timeline ni kira style la
Nice and kita boleh tukar cover photo dia :)

So sape gatal gatal or berminat nak tukar ke timeline ambik link ni then tekan then click get timeline ok ? :)


Till then
Assalamualaikum :)


Psst ; saya ingt cover photo tu nk letak gambar tunang saya la , Muslim Ahmad tu :P

5 comments:

puteri.dyne94 said...

hoho...pu3 baru try wat tdi..hak2..
p bole laa..p x dek la buruk sgt kan..btol x..?
tapi png gak..x taw mana older n new post..hahaa..

amier azrul alias said...

laa sebelum try wat tak boleh langsung.
ni try tekan link kat atas ni, senang je pulak..huhu
sebelum ni ikut step kt beta.my

AMELY ATHIYA AFANDI said...

@puteri.dyne94kan ? tu lah

Nurul ain said...

mula-mula memang pening.. apa yg penting fb timeline huduh sebenarnya... dah mcm myspace pulak kan

alfi kasran said...

dah tukar dan sangat dahsyat T.T