LOVE THEM =)

Monday, 2 April 2012

Amely Afandi girlfriend sebenar Mat Luthfi , si vlogger terkenal .

Assalamualaikum !! :))

Heyy ho , i feel so glad because suddenly my mind is crowded with alot of ideas that i can write on my blog .
Previous post , i was writting about a very pretty bloggers , Nurul Ain Abdul Salam <3

&&

Today , yes again im gonna write about someone .
But he's not a blogger . Yes mybe a blogger but more into mcm buat video
So called him as a vlogger lah kan ?



Handsome weh *pingsan*


Siapa yg tk kenal Mat Luthfi sila angkat ibu jari kaki kiri awk skrg !
Kita marah ni , kita marah ni . Kita girlfriend dia ok ?! 
Kita marah kalau org tk kenal boyfriend kita tau ?

Eh korang tak percaya knp kita ckp kita girlfriend mat luthfi ?
Amboi korang . Sedih kita tau korang tknk caya kita cakap kita girlfriend Mat Luthfi
Kita takde gmbr dgn dia sbb even dia boyfriend kita tp dia selalu busy nak buat video sampai dia lupa kita 
Sedih kita tau ? Dia kekadang je text cakap 'ilebiu maya karin palsu' . Hahaha :P

Nak bukti ? Ni tgk !


Percaya ??! Hahaha okay , EPIC FAILED !
Kita taktahu lerr macam mana tetiba keyword ni sesat ke dalam blog kita
Terkejut sat kita bila baca ni
Kita ingt ke kita yg typo mata hahaha . Sejak bila pulak wujud typo mata ni ?!
Tapi rupanya ini betul betul . Omehhhhhhjeeeeeeeeeyyy :o

Nak kata kita pernah tulis pasal Mat Luthfi ? Oh tak pernah
Nak cakap pasai girlfriend dia ? Ohmak lagi lah tak pernah sbb kita sendiri girlfriend dia . Hikhik :p
Takdak eh . Kita gurau jeee ! Kang ada yg report dkt mat luthfi , habis kita !

To be frank , kita tktau pape psl ni
Kita rasa orang search nak tau pasai girlfriend Mat Luthfi kot tapi sekali keluar blog kita .
Waahhhhh adakah Mat Luthfi pernah mengaku kita ni girlfriend dia ?? *Pingsan 40 saat*



ATAU ...........




Adakah ini cinta ?????








ATAU........





Adakah ini jodoh ???!



Haha melampaunya !
Takdelah , kita gurau je . Kita nk say thanks dkt sape yg gatai tangan nak kenai sgt sapa girlfriend Mat Luthfi
Sampaikan benda tu sesat dkt blog kita 
So kita anggap keyword tu keyword sesat !
Kita pun nak say thanks jgk dkt orang tu sbb bg idea utk kita update blog kita . Hihihi


So sebelum tu meh kita layan salah satu video Mat Luthfi yang kita suka :)
Chekidauttt !





P/s : Bak kata Mat Lutfi - "hampa tau tak kalau jd org femes ni, tiba2 ada gf,bini yg tak tau dri mana"
Hahaha kesian Mat Luthfi weh . Cukup2 la ngaku angpa girlfriend dia sebab girlfriend dia ni haa , tuan punya belog ni hihihihihih :p Kbai !

14 comments:

anNaqia said...

haha. epic.

Amely Afandi said...

@anNaqiaepic gila en ? hahahaha

cik najihah said...

bole plak nak search kat sini kan hihi..

naiemah_ramli said...

waaa..girlfriend mat luthfi..untung la....hehehe ^_^

Amely Afandi said...

@cik najihahhehehe tu la pasal ;p

Amely Afandi said...

@naiemah_ramlitau tkpeeeeeeeeeeee ;p

Cik tikah said...

gatal la amely ni. haha

Amely Afandi said...

@Cik tikahhahah benda btl la ;p

AzRiey said...

HAHA nak report la kt matlutfi hehe

Amely Afandi said...

@AzRieyeh jgnnnnnnnnnnnn ahahah

Syazwan Che Deraman said...

hahahha.
matlutfi kelakar, video dia tak pernah boring.

lagu seni best ;)

Amely Afandi said...

@Syazwan Che Deramanhahah tau tkpe . oh thankyou ! :)

Syasya Johan said...

haha.adakah ini jodoh?kekeke

Amely Afandi said...

@Syasya Johanheehe tu la pasai ;p adakah ini jodoh hikhik ;p