LOVE THEM =)

Monday, 9 April 2012

Semoga Arwah mu tenang di sana , Huda Baharuddin :')

Assalamualaikum


This is just a simple post from me . Now is 0418am . 
I know its already late for me to update my blog but i still wanna do this .
Kalau korang baca tajuk entri mesti korang tertanya tanya siapa Huda Baharuddin kan ?

Sebelum tu , saya nak tanya berapa lama sudah anda ber-blogging ?
Kalau baru tahun lepas mula berjinak-jinak dengan dunia blogging , mungkin korang tak kenal dgn siapa yang saya akan cakapkan ni . Erk sorry kalau ayat terabur sbb mata dah sgtla ngantuk tp nk jgk update

Siapa pernah baca blog PLEASE , NO PAPARAZZI ??



Untuk makluman semua rakan blogger , 
Pemilik blog PLEASE NO PAPARAZZI iaitu Huda Baharuddin telah meninggalkan kita semua 
pada 9 April 2012 , jam 01.30am :(
Marilah sama-sama sedekahkan Al-Fatihah pada si Arwah
Semoga Arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman..

Huda , 
Saya kenal awak since saya form 2 kan ? :'(
Banyak benda kita share sama sama . Pasal chako , pasal ayoi , pasal blog and plg penting psl study 
Huda , awak budak bijak kn ? :) Awk belajar dkt UM . Tp awk kena tangguh belajar sbb awk sakit kn ?
Tp awk ttp kuat nk truskn belajar :( Saya bole nmpk effort awk
Awk sakit mcm mana pun awk tetap kuat untuk belajar sebab awk mmg nk belajar
Awk selalu mengadu awk sakit semua kn ? :'( 
Tapi... tapi saya tak sangka awak akan tinggalkan kami dkt sini awal sangat :'(

Huda , Allah sayangkan awak
Sebab tu dia ambil awak dari kami awal sangat . Kami kt dunia ni harus sedar yang awak bukan milik kami
Awak milik Dia . Dan skrg Dia ambil awk untuk kembali pada Dia setelah 
Dia pinjamkan awak selama 23 tahun dekat ibu ayah awk :')

Huda , Allah sayangkn awk . Nmpk tk ? :')
Dia tknk awk terseksa dgn penyakit tu . Dia ambil awk untuk kembali ke Pangkuan Dia :')
Semoga roh awak tenang di sana wahai kawan 
Awakla kawan , awakla kakak saya . Awak byk sgt bg tunjuk ajar dekat saya :')
Saya hargai awak selama 4 tahun saya kenal awak ni .
Awak banyak bantu saya Huda . 

Semoga roh mu tenang di sana Huda Baharuddin
Semoga roh mu ditempatkan dikalangan orang yang beriman Huda Baharuddin 
Selamat tinggal kawan .... Akan saya sentiasa kenang kamu didalam doa saya :')
Sayang awak Huda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(((


p/s : Ajal , maut semua di tangan Allah . Siapa sangka org yg lbh muda pergi dulu dr org yg lbh berusia ? 
Sama sama kita sedekahkan alfatihah utk si arwah .. Semoga ini semua mampu untuk memuhasabahkn diri setiap kita di dunia ni .. 

Mohon pd sesiapa yg pandai hack fb / twitter tlg hack account si Arwah ye :'(



21 comments:

cik najihah said...

salam takziah buat arwah

Muhamad Azam said...

AlFatihah

Amely Afandi said...

@cik najihahterima kasih..

Amely Afandi said...

@Muhamad Azamal fatihah..

Cik tikah said...

semoga dia tenang disana. amin..

Amely Afandi said...

@Cik tikahamin

Cik Muda said...

skit pe arwah dik?

alfatihah tuk dye...

Amely Afandi said...

@Cik Mudaarwah sakit paru2 berair

Amely Afandi said...
This comment has been removed by the author.
syAzAnA said...

awak, kita dah edit sikit tweet arwah tadi. dah takde dah gambar dia. terima kasih. jangan sesedih lagi okay. Al-Fatihah. :)


p/s: syaz folow amely. :)

aswadz said...

al-fatihah. takziah kepada keluarga beliau.

sHiMi sHinHae ^^, said...

takziah dan alfatihah..

Amely Afandi said...

@syAzAnAthanks awak :')

Amely Afandi said...

@aswadzal fatihah

Amely Afandi said...

@sHiMi sHinHae ^^,:')

Lea Isnawi said...

tak kenal arwah

tapi alfatihah buat arwah

Amely Afandi said...

@Lea Isnawithanks kak lea :')

Aida Omar said...

Al-Fatihah, moga roh arwah dicucuri rahmat, tenang disana dan ditempatkan bersama golongan beriman.. Amin.. Takziah buat keluarga, saudara dan sahabat yang mengenali arwah.. :'(

Muhamad Asyraaf said...

Al-fatihah.
Sesungguhnya kita milik Allah dan kepada-Nya kita kembali.

Amely Afandi said...

@Aida Omarthanks kak aida :'(

Amely Afandi said...

@Muhamad Asyraaf:')