LOVE THEM =)

Sunday, 30 October 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ..

Akhirnya setelah sekian lama tk join segmen , akhirnya saya join jgk segmen . Alahai bertuahnya badan Cik Lyssa dpt bergabung tenaga dengan bro ben untk buat segmen ni . Apa lg guys , chill out ! 



BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog 

PERSAMAAN KEDUA DUA BLOG ?

Persamaan yang boleh saya nampak antara blog Ben Ashaari dan Cik Lyssa adalah kedua dua blog mengeluarkan pelbagai bahan yg menarik untuk dikongsi bersama rakan bloggers yg lain . Selain itu , kedua dua blog sentiasa mempunyai post untuk memberi kesan kepada pembaca untuk berfikir dengan diri sendiri . Entri entri yang dikeluarkn juga sangat menarik hingga menarik pembaca untuk terus membaca di kedua dua blog ini =) 

BAGAIMANA NAK MEMAJUKAN KEDUA DUA BLOG INI ?

Kombinasi yang menarik antara kedua dua bloggers ini kerana setiap entri mereka adalah menarik dan membuatkan ramai readers yg setia untuk terus membaca semua entri mereka . Kedua dua blog ini harus sentiasa mengadakan pelbagai segmen yang akan boleh membuatkan dunia blog malaysia ini semakin meriah . Kombinasi kedua dua blog ini untuk terus membuatkan dunia blog lebih meriah adalah satu advantage kepada Cik Lyssa dan Ben Ashaari juga kerana kedua duanya sangat dikenali dikalangan bloggers :)

20 comments:

Fendy said...

singgah dr segmen sama...selamat berkenalan dr blog fendy

Syieda_Joy™ said...

salam kenalan...^_^ syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^ jom ke blog syieda :
http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Haniada said...

dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

Cik Kamoo said...

Singgah sini dear dr Blog Ben. Salam kenal and happy blogging!!

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same. jom singgah dan follow belog shiema :)

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

B33HA LoV4to said...

Beeha lagi suka blog Lyssa.sebab tutorial dia superb!

Azhafizah[フィザ] said...

from the same segmen >.<
hajimemashite ^___^

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama. cantik blog ni. hehehe .. btw dah follow sini. jom terjah blog saya pulak ea :)

Eza Boom Boom :) said...

Eza Boom Boom lawat awak kat sini..Nak baca jawapan awak untuk soalan dari segmen tadi..Hee, apa-apa pun..Salam ukhuwah yerr ^^

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

Run Away said...

/..selamat petang...salam kenal ya....;d

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Ninie Dora said...

ninie singgah dr segmen yg sama. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

Ninie Dora said...

ninie singgah dr segmen yg sama. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

Arol Mubin said...

Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

# Kalau free, jom jenguk blog Arol!
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

cx's said...

hye. cx was here to visit u :)

mursyid diey said...

salam kenal..jom terjah blog..walaupun x sempat nak join..huhu..masuk sajer...

http://dzuandiey.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com