LOVE THEM =)

Thursday, 14 June 2012

Land of Love

Assalamualaikum

Yes yes yes amely dah rajin update blog 
Update blog 3 kali seminggu haha adakah itu boleh melabelkan saya sebagai seorang blogger picisan yg rajin ?
Amboi ayat dia , majmuk betui 

Haaa before that , congrats to both my fav team Portugal and German . Both won tonight's match
Ohyeahh i loikee *Chicken-dance*

Btw , sebut je Land of Love , mesti orang dah boleh terbayang Eifel Tower kan ? 
Wahh diri ini bercita-cita untuk honeymoon bersama bakal husband satu hari nanti
Cakap style dah ada calon husband kn ? Ek eleh mely -.-

Eh tanpa angan-angan , takkan ada nya satu kejayaan ! Caiyok caiyok 
So , inshAllah .. one fine day .. diri ini dan bakal husband akan ber-honeymoon di sana . 
Aicececeh . Mohon lempang diri sendiri amely !

K .. Habis . Bye
Eh tu je ? Haa ni je
Dah pukul 4.53am oihh . Nak tidoq . Bola dah habih :D 


Masha Allah ...
Cantiknya :') Suka kita tgk .. Huuu one dayy akan sampai
One fine day .. InshAllah ..

Btw , thanks alot untuk Syamsid sebab teraccidently tlg ambk gmbr ni lepas kita teraccidently mntk dia tlg snap picture sekeping untuk kita :p

Dok tweet dgn dia tetibe syiokkk je suruh dia snap gmbr sekeping -.- Tak tahu malu
Ingtkan Syamsid tkmau layan tetibe dia cakap sat .. Ohmai tetibe dpt gambar .. Ohmaii
Hadiah dari paris . Tak dapat ole-ole takpa , gambaq sekeping dah cukup

Thanks Syamsid ^_^

1 comment:

Drakula Comel said...

untgla dpt gmba dr pakwe...
oops,terlebey pulop..
ahaha