LOVE THEM =)

Friday, 4 November 2011

Emosi muka dan maksudnya !

Assalamualaikum semua ! Hai guys ! Wtcha been up to ? Salam jumaat yah ! Amely di rumah saja . Not going to anywhere . Jst stay at home , online plus pegang buku . Chop pegang keeee ? Hehe . Pegang la okay ? Okay harini amely nk buat entri tentang emosi muka dan maksudnya gituuu . Emosi muka sape ? Muka amely la ! Penat je gmbr ambk gmbr tp guna gmbr org lain hehe . This is jst for fun act manala tau kot kot emosi muka dan maksud kita sama . Aww jodoh tu :p hehe Take a look kay guys ? :)


KATEGORI BENGANG


"Ek eleh asal mamat ni poyo semacam ? Bajet macho tapi tak pun -.- Puii"


KATEGORI EMO EMO SENDIRIAN


"Alahai sweetnya couple tu . Alangkah indahnya dunia kalau aku pun begitu" Haha


KATEGORI BAJET DIRI HEBAT




"Eish please lah minah tu . Annoying gila . Perasan cantik . Aku lagi cantik lah" 


KATEGORI SYOK SENDIRI



"Alala comelnya mamat tu . Pandanglah aku pandanglah aku" 


KATEGORI MENGGODA



"Ouch u look great today . So sexy" Bahahaha



KATEGORI LADY BOSS




"Alahai lembapnya kau buat keje , berjanggutlah aku tunggu"



KATEGORI SENYUM FAKE



"Aish senyum jelah . Layankan je . Selagi tak kata yeee"


KATEGORI BAJET DIRI KAYA



"I want tht one . Tht one too . Yes that one also . Okay tht one is nice , ill take it too"


KATEGORI IBU PENYAYANG



"Alalala this little girl are so cute . Kan best ada anak mcmni . Aloooo" 


KATEGORI JELIK




"Ish kau apahal la derr?"


KATEGORI PERASAN LEBIH




"Cantiknya aku niiiiiiiiiiiiiiiiii"


KATEGORI PELIK



"Eh td aku tgk mamat ni dkt level 3 dgn minah lain , ni dkt level 1 dgn minah lain . Aik? Playboy?"


KATEGORI KONON MODEL




"Wah i look like a superb model brah"


KATEGORI FRIENDLY


"Eh hye hye . Lama tk jmpa u nyah . Sihat ?"


KATEGORI OVER FRIENDLY



"Eh lama tk jumpa ? Ala mana kau pergi . Rindu kau apa semua . Kau pergi mana lama hilang ? Kau ni sesakkan hdup aku je . Susah btl kau tkde . Aduh meh dtg rumah aku buat mcm rumah sendiri . Bf aku pun kau boleh buat mcm bf kau sendiri"


KATEGORI HOTSTUFF




"Im way hotter , prettier thn her . Well imma hotstuff , she's not . But its ok , just smile just smile"


KATEGORI SENYUM PALING IKHLAS




"Ada jodoh kita jumpa lagi :)"


Hehe . Sorry sebab mcm syok sendiri but im just sharing dengan memek muka . Kategori tu direka oleh amely sendiri dan just caption dia . Tkde kena mengena antara yg telah hdup dan masih mati . Eh silap , antara  yg masih hdup dan tlah mati . Araimatee !

Till then , assalamualaikum ! =)







2 comments:

ain dzaya said...

hari nie studi bentuk muka..
comella..hidung mancung! ;)

bai baizura said...

huhu...cntik je die..:)