LOVE THEM =)

Tuesday, 6 September 2011

WAHAI LELAKI LUPAKAN LISA SURIHANI !!

Salam readers . Sihat semua ? Masih byk lg jemputan ke open houses and weeding ? Kalau ye , jaga jaga la makan . Jgn mkn lebih sampai memudaratkan kesihatan .

Btw , tittle post saya mengundang ke ? Tk kn ? Haha . Dgr kata tahun 2012 ramai lelaki lelaki malaya akan bunuh diri sebab LISA SURIHANI nak berkahwin dengan YUSRY KRU ? Betul ke ? Ehek :P Kesian !





Aloo so sweeetttt ! -.-' Guys , jangan jelous . Lisa pandang Yusry okay ? Haha .

But dont worry guys , Lisa kahwin nanti masih ada sorng artis baru ni yg bole gantikan tempat Lisa ? She's freaking hot man ! Sgt hot . Lelaki bole bergegar lutut kot kalau tengok dia . Tp encik amir saya tak suka dia sebab dia kata artis ni mcm fake . Encik amir saya cakap dia suka cik amely . Ok fullstop !! :p

SIAPA ARTIS TU ? JENG JENG JENG





There you go ! Its KILAFAIRY guys !!

For me , she's hot , pretty . Esp those lips . Rawr ! Mybe ada org tktau lg yg Kilafairy ni ank kpd Rohana Jalil  and Kilafairy ni start dikenali menerusi kemunculannya dlm filem KARAK terbitan KRU Productions

Lps dr tu , Kilafairy terus meletop . Meletop sbb bibir yg seksissss tu ? Maybe . Dia pun okay dlm film KARAK tu . Even dia baru lg bt tk kekok . Well look whose daughter she is ! Kemana tk tumpah kuah kalau tk ke nasi kan ?

So those guys outta there . Jgn risau . KILAFAIRY ada . Lupakan LISA SURIHANI ! Haha sbb lisa bakal diikat org . Tp taktaula kalau kilafairy ni available lg ke tk . Org lawa kot kn . Yg penting , bole ke korang dapatkn Kila ? Lol :p

4 comments:

noornazuha said...

harapnye hubungan diorang akan berkekalan la ke akhir hayat kan....yusry tuh mesti dah banyak pengalaman..

When she started to speak said...

harap harapla . Lisa pun dah besar pnjang kn :)

Dalila Diela said...

tak suke la kilafairy..hehe..
baik neelofa or siti saleha..
just my opinion hehe :)

When she started to speak said...

ohh neelofa cantik gila kn ? :) siti saleha pun . muka mix mmg cntik :)