LOVE THEM =)

Friday, 19 August 2011

Rindu Sama Kad Raya !

Salam readers !

Raya dah dekat wehhh ! Shopping semua dah ? Baju baju ? Apa lg apa lg ? Handbag ? Wedges ? Aiyo . Kering la poket . Duit raya nanti mcm mana ? Kad raya ? Zaman IT mana guna kad raya lg :D By the way , dah lama tak main hantar kad raya . Yelah skrg makin canggih , facebook ada , phone ada , skype ada . Semua tu bole jadikn medium untuk ucap hari raya !

Saya rindu kad raya ! Lama tk dpt kad raya . Hntr kad raya lg lah lama tk buat ! Bila tgk kad raya jd mcm sedih je . Dulu kad raya diguna pakai skrg dipinggirkan ! Alahaii


Tgk Dato CT pun beria-ia lg buat kad raya . Saya rasa , dlm 5 tahun lg , kad raya pupus terus -.- Betul tk ? Ish korang wish raya mcm mana ? Kad raya lg ? Or pun dh lupakn kad raya ? Samalah kita -.-'

Apa apa pun kad raya tak patut dilupakan :|

Wassalam :)

2 comments:

Urzain Hussain said...

untuk mengelakkan daripada kad raya pupus..
jangan send mcj kat kawan wish hari raya..
suruh post kad raya..:)

When she started to speak said...

tp nak suruh post tu lah susah . masing masing banyak alasan :/